Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim levensloopbestendig vrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, een atelier boven de inpandige garage en een vrijstaande hobbyruimte/werkplaats met overkapping geschikt voor tal van doeleinden op een perceel van ruim 10.600 m2.

Begane grond

Ruime hal/entree met meterkast en een massieve hardhouten trap naar de 1ste verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer en een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Slaapkamer voorzien van airco en spanplafond met inbouwspots. Geheel betegelde badkamer met zwevend toilet en bidet, wastafel, designradiator, en douchecabine.

Ruime L-vormige woonkamer voorzien van een open haard, airco en spanplafond met inbouwspots. Leefkeuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van o.a. keramische kookplaat, koelkast en oven.

Berging/portaal met aansluiting wasmachine, voorraadkast en toiletruimte. Ruime bijkeuken met opstelling CV. Inpandige garage met betonvloer, elektrische sectionaalpoort en loopdeur naar tuin/terras.

1ste verdieping

Overloop met vide, drie slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van airco, een balkon en kastenwand met spiegel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruim ligbad, stoomdouchecabine, wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator.

Atelier boven garage
Boven de garage is nog een ruim atelier voorzien van een aanrechtblok met koud/warm water en volop kastruimte in de knieschotten. Deze ruimte is voor tal van doeleinden geschikt.

Vrijstaande hobbyruimte/werkplaats met overkapping
Geheel geïsoleerde hobbyruimte/werkplaats (gebouwd in 2006) voorzien van aparte meterkast (krachtstroom), betonvloer, grote sectionaalpoort (ingang voor bv. caravan/camper) en een natte ruimte met toilet en douche. Tevens is een ruime overkapping aanwezig met aanrechtblok met koud/warm water. Deze ruimte is voor tal van doeleinden geschikt.

Tuin
Rondom tuin met sierbestrating, diverse borders en gazon.

Ligging
De woning is fraai gelegen in het buitengebied van Grashoek, een van de 11 kerkdorpen van de gemeente Peel en Maas. Grashoek is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven en Venlo (A67 / N279).

Kenmerken
o Bouwjaar 1974. Perceel 10.648 m2.
o Inhoud woning ca. 900 m3.
o Inhoud hobbyruimte/werkplaats ca. 230 m3.
o Oplevering in overleg / op kortere termijn mogelijk.

Gijsen Makelaardij / William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Ontginningsweg 22-A
Grashoek
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Buiten bebouwde kom
Perceeloppervlakte:10.648 m²
Totale woonoppervlakte:220 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1974
Inhoud:900 m³
Overige inpandige ruimte:50 m²
Externe Bergruimte :47 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Tuin:Ja
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:10.637 m², 11 m²
WOZ waarde:€ 433.000,00

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht