Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Goed onderhouden vrijstaande (geschakelde) woning met drie slaapkamers in hartje Egchel

Globale indeling
Hal/entree met meterkast en trap naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. L-vormige woonkamer met gashaard, erker en schuifpui naar overdekt terras. Open keuken met modern keukenblok in twee delen voorzien van o.a. 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-ovenmagnetron en koelkast. Bijkeuken met aansluitingen witgoed. Berging met vaste trap naar zolderkamer.

De woonkamer is voorzien van een massief eiken plankenvloer, de hal, keuken, bijkeuken en berging zijn voorzien van een tegelvloer. Wanden grotendeels spachtelputz, plafonds stucwerk.

Eerste verdieping
Overloop. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Geheel betegelde bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator. Drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast, balkon en TV-aansluiting.

Overloop en twee slaapkamers zijn voorzien van een zeilvloer, een slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. Wanden spachtelputz, plafonds stucwerk. De gehele verdieping is voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping
Via vlizotrap bereikbare bergzolder. Boven de berging is een via een vaste trap bereikbare zolderkamer die voor tal van doeleinden gebruikt kan worden.

Tuin
Netjes aangelegde tuin met een overdekt terras met lichtstraat, houten tuinhuis, beklinkerd looppad en gazon. De terrasoverkapping is voorzien van inbouwspots en ingebouwde geluidsboxen. De tuin is gelegen op het noordoosten, is geheel omheind en biedt volop privacy. De voortuin is netjes aangelegd en beschikt over een extra parkeerplaats en een oprit met carport met lichtstraat.

Ligging
De woning is gelegen in het centrum van Egchel aan een rustige straat met speelveldje, op loopafstand van basisschool en gemeenschapshuis.

Kenmerken
o Bouwjaar 1993. Perceel 307 m2. Inhoud ca. 520 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o In 2011 is de terrasoverkapping gerealiseerd.
o In 2011 is het tuinhuis geplaatst.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Kapelaan Nausstraat 31
Egchel
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Totale woonoppervlakte:115 m²
Bouwjaar:1993
Inhoud:520 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:10 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:307 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht