Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Zeer ruime, goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met riante leefkeuken, luxe badkamer, vier slaapkamers, ruime vrijstaande garage en een mooi aangelegde tuin

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met een speelveldje in de directe nabijheid en de basisschool en het centrum van Beringe op loopafstand aanwezig.

Globale indeling

Hal/entree met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met zonnescreens aan voorzijde, een praktische trapkast en open verbinding met de riante leefkeuken met veel lichtinval. De leefkeuken is voorzien van een kleine lichtstraat, een schuifpui (met zonnescreens) naar de tuin en een luxe keukenblok (2003) in hoekopstelling met o.a. een origineel 6-pits Boretti gasfornuis met twee ovens, afzuigkap in schouw, terrazzo werkblad, koelkast en vaatwasser. Hobby/speel/werkkamer die voor tal van doeleinden gebruikt kan worden. Achterportaal/bijkeuken met aansluitingen witgoed en een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een massief eiken plankenvloer (2003), in de keuken deels tegelvloer rondom het keukenblok. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers en een ruime, luxe designbadkamer. De badkamer (2012) is geheel betegeld en voorzien van een systeemplafond met inbouwspots en geluidsboxen, wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegels, zwevend toilet, ligbad en aparte inloopdouche met regendouche. De ouderslaapkamer is voorzien van een aansluiting voor TV. De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van een praktische zeilvloer.

Tweede verdieping

Via vaste trap naar zolder met ruime overloop met opstelling CV-installatie (Remeha HRC van 2008). Slaapkamer met dakkapel en wastafelmeubel met spiegel. Overloop en slaapkamer zijn voorzien van laminaatvloer en afgewerkte opbergruimten in de knieschotten.

Tuin
De diepe achtertuin is gelegen op het oosten, is geheel omheind en mooi aangelegd met o.a. terras, gazon, looppad, waterpartij, diverse plantenborders. Vrije achterom en een extra poort aan de Hertsteeg.

Garage
Vrijstaande garage met tegelvloer, elektrische kantelpoort, loopdeur naar de tuin en een eenvoudig keukenblok. Het platdak is in 2008 gerenoveerd. Voor de garage een lange oprit.

Ligging

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met een speelveldje in de directe nabijheid en de basisschool en het centrum van Beringe op loopafstand. Het uitgebreide winkelcentrum van Panningen is binnen 5-10 minuten bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1990. Perceel 480 m2.
o Inhoud garage ca. 115 m3. Inhoud woning ca. 530 m3.
o Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
o In 1995 is de aanbouw gerealiseerd.
o In 2001 is de dakkapel op de tweede verdieping geplaatst.
o In 2003 zijn de woonkamer en de keuken gerenoveerd.
o In 2008 is een nieuwe voordeur geplaatst.
o In 2008 is een nieuwe cv-ketel geplaatst.
o In 2008 zijn de vloeren op de eerste verdieping vernieuwd.
o In 2008 is de tuin opnieuw aangelegd.
o In 2010 zijn nieuwe binnendeuren op de begane grond geplaatst.
o In 2010 is de woonkamer/keukenvloer geschuurd en opnieuw afgelakt.
o In 2012 is de badkamer geheel gerenoveerd.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Meester Beumersstraat 42
BERINGE
Koopprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:480 m²
Totale woonoppervlakte:140 m²
Bouwjaar:1990
Inhoud:530 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:20 m²
Externe Bergruimte :36 m²

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:480 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht