Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

EEN IDEAAL OBJECT VOOR DE LIEFHEBBER VAN RUST EN RUIMTE: Vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers, vrijstaande garage en een voormalige pluimveestal (ruim 900 m2) in het buitengebied van Beringe op een perceel van maar liefst 18.860 m2

De woning is fraai gelegen in het buitengebied tussen Beringe en Heibloem met een blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde.

Globale indeling

Hal/entree met ronde trap naar eerste verdieping. Twee slaapkamers en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte. Badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Keuken met keukenblok in landelijke stijl voorzien van o.a. een granieten werkblad, 4-pits keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. L-vormige woonkamer (twee niveaus) met vide, een sfeervolle houtkachel en in de hoek een erker met veel lichtinval.

Eerste verdieping

Overloop met balustrade. Royale slaapkamer met toegang tot bergruimte met opstelling boiler voor warmwatervoorziening. Hobbyruimte met bar en balustrade en vide met uitzicht over de woonkamer.

Garage
Vrijstaande garage (ca. 4,00 x 8,40 m) met kantelpoort en een loopdeur. In de garage bevindt zich de houtverbrandingsinstallatie (Froling FGH turbo 3000 van 2007) die de centrale verwarming verzorgt.

Tuin/bos/stal
Rondom de woning netjes aangelegde tuin met een houten tuinhuis en houtopstal. Verder voornamelijk bebossing en achter de stal een omheinde weide. Voormalige pluimveestal (ca. 65 x 14,2 m) met grote toegangspoort, momenteel in gebruik als caravanstalling maar geschikt voor tal van doeleinden.

Kenmerken
o Bouwjaar 1975.
o Perceeloppervlakte 18.860 m2.
o Inhoud woning ca. 510 m3.
o Inhoud garage ca. 110 m3.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Haambergweg 10
BERINGE
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:18.860 m²
Totale woonoppervlakte:130 m²
Bouwjaar:1975
Inhoud:510 m³
Bouwlagen:2
Externe Bergruimte :33 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Parking:2

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden
Oppervlakte:18.860 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht