Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Ruim, sfeervol vrijstaand woonhuis met maar liefst zes slaapkamers, kantoor/salonruimte en een prachtig aangelegde tuin met zwembad en tuinhuis op een riant perceel van 1.290 m2.

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, alarminstallatie en trapopgang naar eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Ruime woonkamer (ca. 40 m2) met veel lichtinval, dubbele openslaande tuindeuren naar het terras en toegang tot de keuken. Gesloten keuken met toegang tot bijkeuken en modern Nolte-keukenblok in U-vorm voorzien van o.a. 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en een overvloed aan kastruimte. Bijkeuken met opstelling CV (Vaillant-VR uit 1997). Vanuit de hal en bijkeuken bereikbare kantoor/salonruimte (ca. 5.10 x 3,15) die voor tal van doeleinden gebruikt kan worden.

De begane grond is geheel voorzien van een moderne, drempelloos doorgelegde tegelvloer met vloerverwarming, grotendeels spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds, in de woonkamer glad, gewaaierd stucwerkplafond.

Eerste verdieping:

Ruime overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Vijf slaapkamers en ruime badkamer. Badkamer voorzien van ligbad, een aparte douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafel met spiegels en zwevend toilet. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming.

Overloop en slaapkamers zijn grotendeels voorzien van spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds. Slaapkamers 2 (momenteel in gebruik als werkkamer) en 3 zijn eenvoudig terug te brengen tot 1 grote slaapkamer zoals voorheen.

Tweede verdieping:
Overloop en ruime bergzolder. Zesde slaapkamer voorzien van novilonvloer en dakraam.

Berging/hobbyruimte:
Via een overdekte buitenruimte toegang tot de berging/hobbyruimte, verdeeld in twee delen. De berging is voorzien van aansluitingen witgoed, een eenvoudig keukenblok met geiser en een douche. Hobbyruimte voorzien van werkbank, inbouwkasten en loopdeur naar tuin/terras. Berging en hobbyruimte zijn voorzien van een tegelvloer en zijn volledig geïsoleerd.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuidwesten en is prachtig aangelegd met diverse plantenborders, looppaden, gazon, beregeningsinstallatie en waterpartij met ornament. Achter in de tuin een prieeltje, een zwembad (ca. 9,50 x 4,50) met gemetselde trap, zitbank en zwembadverlichting en een houten tuinhuis met zonnepanelen en overkapping. Achter het tuinhuis een moestuin. De tuin is ca. 70 meter diep en ca. 14 meter breed en biedt alle mogelijke privacy.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige woonbuurt aan de rand van Baarlo. Vanuit Baarlo via de provinciale weg N273 snelle aansluiting op de A2 en A73.

Kenmerken:
o Houtskeletbouw. Bouwjaar 1997. Perceel 1.290 m2.
o Inhoud woning ca. 645 m3, berging ca. 75 m3, totaal ca. 720 m3.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas.
o Vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
o Bovenverdieping geheel voorzien van horramen.
o Alle buitendeuren voorzien van veiligheidssloten.

OPLEVERING IN OVERLEG.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 - 306 1025 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Rembrandtstraat 53
BAARLO LB
Vraagprijs:Op aanvraag
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1.290 m²
Totale woonoppervlakte:150 m²
Type constructie:Houten skelet
Bouwjaar:1997
Inhoud:645 m³
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:10
Slaapkamers:6
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Maasbree
Oppervlakte:1.290 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht