Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijksoortig pand, schrijf u dan in voor onze gratis zoekservice en ontvang als eerste ons nieuwste aanbod.

Schrijf u nu in

Bedrijfspand (ca. 150 m2) geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten met goed onderhouden vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers en inpandige garage gelegen in het centrum van Koningslust
Begane grond

Bedrijfspand
Het bedrijfspand is voorzien van o.a. twee grote schuifdeuren, werkplaats, opslagruimte, kantoor, toilet, gasheater, deels vliering voor opslag, en een ruime verharde, geheel omheinde parkeerplaats. De werkplaats is momenteel uitgerust als een volledig operationeel garagebedrijf met o.a. een 4-koloms hefbrug, 2-koloms hefbrug, compressor, banden balanceerapparaat, banden(de)montage apparaat, CO2 lasapparaat, zandstraal apparaat, werkbank(en), en diverse autobranche aanverwante gereedschappen plus voorraden. Al deze zaken zijn ter overname beschikbaar.

Bestemming
Bestemming is Wonen i.c.m. Bedrijf. Beschrijving conform bestemmingsplan: bestemd voor bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke zijn opgenomen in milieucategorie 1 t/m 2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten (bijlage 1 bij de regels), en/of daarmee naar aard, omvang en invloed op de omgeving gelijk te stellen bedrijven en/of bedrijfsactiviteiten. Deze bijlage 1 kan op verzoek worden toegestuurd of kan worden geraadpleegd op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1894.BPL0010-OH01/rb_NL.IMRO.1894.BPL0010-OH01_1.pdf

Woning
Hal/entree met meterkast en toiletruimte. Ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval en schuifpui naar terras. Keuken met een modern keukenblok in hoekopstelling en voorzien van o.a. een 4-pits keramische kookplaat, RVS-afzuigkap, koelkast en combi-oven/magnetron. Er is een aansluiting voor een vaatwasser aanwezig. Bijkeuken met toegang tot de garage. Inpandige garage (ca. 19 m2) met tegelvloer en stalen kantelpoort. De begane grond is geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en zolderruimte. De ouderslaapkamer is voorzien van een TV-aansluiting. Een van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast met spiegel. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad met douchescherm, toilet, wastafelmeubel met spiegel en een tegelvloer met vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare zolderruimte.

Tuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met siergrind, buxushaagjes en twee bomen. De achtertuin is geheel omheind en is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en enkele plantenborders. De achtertuin kan naar eigen wens vergroot worden.

Kenmerken
o Bedrijfsruimte (ca. 150 m2) gebouwd ca. 1977.
o Bouwjaar woning 1997. Perceel 878 m2. Inhoud woning ca. 485 m3.
o Woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en rolluiken.
o Voorlopig Energielabel B.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 077 – 306 10 25 of 06 - 48 26 52 54

Algemeen

Adres:Poorterweg 87
Koningslust
Koopprijs:Verkocht
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:878 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1997
Inhoud:485 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:25 m²
Externe Bergruimte :150 m²

Indeling


Bedrijfshal:
Oppervlakte:150 m²

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Helden, Helden
Oppervlakte:190 m², 688 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht